Vineri, 2024-04-19, 8:28 PM
Principală Înregistrare RSS
Bine aţi venit, Vizitator
Meniu site
Formularul pentru autentificare
Reclama ta aici
social
Căutare
stirile infomond
Calendar
«  Iulie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
RomaniaMilitary bl
STATISTIC MAP
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2012 » Iulie » 12 » Investitor german la uzina de vagoane Astra
4:21 PM
Investitor german la uzina de vagoane Astra
     Va prezentam o stire care chiar daca nu are prea multe in comun cu armata nu poate decat sa ne bucure foarte mult! Iata stirea: 
     Astra Rail Industries SRL anunţă preluarea principalelor active specifice producţiei de vagoane de marfă şi material rulant de la fabricile Astra Vagoane Marfa Arad, Meva Drobeta Turnu Severin şi Romvag Caracal, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Aceasta este prima investiţie făcută în ţara noastră de către investitorul privat german Thomas Manns, care a fost activ în Europa de Est în ultimii zece ani în mai multe domenii de business, inclusiv cel al camioanelor şi remorcilor.
     Astra Rail Industries devine astfel fabricantul de material rulant feroviar cu cea mai mare capacitate potenţială de producţie din Europa, se precizează în comunicat. 
     Următoarele etape de dezvoltare vor urmări menţinerea standardelor care au adus apreciere internaţională fabricii Astra Vagoane Marfa, şi îmbunătăţirea calităţii produselor pentru a satisface cerinţele celor mai exigenţi clienţi. Scopul este de a readuce acest grup industrial în poziţia unui furnizor esenţial şi de încredere pentru piaţa internaţională, pe termen lung. 
     Thomas Manns administrează Astra Rail Industries împreună cu o echipă germano-română de manageri experimentaţi, formată din CEO-ul companiei, Bernd Böse, şi COO-ul Fulger Popescu. 
     Astra Rail Industries va reuni procesele de producţie din Arad, Caracal şi Drobeta Turnu Severin sub un management unic, integrat. Sediul companiei se aflã la Arad, care va fi centrul deciziilor operaţionale şi executive pentru toate cele trei unităţi de producţie, se mai adaugă în comunicat. 

     Astra Rail Industries are în vedere investiţii imediate şi pe termen lung în echipamente, în calitatea produselor şi în design. Investiţiile iniţiale vor fi de pânã la 10 milioane de euro în primele 12 luni, pentru a ridica toate fabricile la standarde occidentale de calitate. Acestea se adaugă la investiţiile în noi echipamente de procesare realizate la toate cele trei fabrici în ultimii cinci ani, se mai arată în comunicat.


sursa:
Vizualizări: 790 | Adăugat de: OQ | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: